Menu
10535---Balle ---Spring ---004 10535---Balle ---Musik ---028 10535---Balle ---Handbold ---063 10535---Balle ---Fodbold ---067 10535---Balle ---Gymnastik ---010

Åbent hus aften på Balle Efterskole

”Arrangementer, der skal sikre dig den bedste start og give dig smagsprøver på efterskolelivet.”

Datoer 2020: 
Tirsdag den 3. marts (Netop overstået)
Torsdag den 14. maj (tilmeld dig her)

Program for åbent hus aften

18.30-18.55:
Mødes i foredragssalen – generel info om efterskolen. 

19.00-19.20:
Snak om skolens linjer ved linjelærerne.

19.20-19.50:
Rundvisning af vores nuværende elever. På rundvisningen møder I bl.a. skolens 5 linjer, FodboldHåndboldSpring- Adventure, Rytmisk Gymnastisk samt Musik

19.50-20.30:
Mødes i spisesalen til snak om faglighed og efterskolelivet på Balle. Der er mulighed for at stille spørgsmål samt få en god snak med skolens personale. 

21.00:
Tak for i aften.

Kan du ikke på ovenstående datoer er du også velkommen til at kontakte os for en snak og rundvisning på Balle Musik- & Idrætsefterskole. Du vil blive vist rundt af nuværende elever, ligesom der vil være mulighed for en snak med en efterskolelærer.

Bliv inspireret til en hverdag på Balle..

Balle Musik- & Idrætsefterskole er en skole med 178 elever. Skolen er placeret i naturskønne omgivelser 15 km. vest for Vejle.

Kendetegnet for Balle er, at vi binder det hele sammen i fællesskabet. Et fællesskab som gør et skoleår på Balle til et minde for livet. 
Vores boglige fag såvel som linjer dyrkes på et fagligt højt niveau.
Ift. linjefaget, er det ikke et krav, at du har dyrket linjefaget før, du kommer til os. Interessen, engagementet og viljen til at gøre en indsats er vigtigst. Vi tror nemlig på, at vores linjer er sjovest, når det er engagement og personlig udfordring, der driver værket.
Derfor har vi også nogle meget engagerede lærere, der enten har en baggrund indenfor faget på et professionelt eller fagligt højt plan eller har den dybe interesse kombineret med evnen til at lære fra sig og motivere dig til at gøre dit bedste indenfor din interesse.
Linjefagene fylder ml. 6-8 lektioner hver uge.

Du skal vælge mellem følgende linjer:

Fodbold
Håndbold
Musik
Spring-Adventure
Rytmisk Gymnastik

 

 

 

 

Nyt fra musiklinjen

Musiklinjen har en lang historie på Balle. Vi har lavet nogle videoer til jer, hvor tidligere musikelever fortæller om deres oplevelser.

Seneste nyhed

Vis alle ›
25 mar

Job på Balle

Drømmer du om at arbejde på Balle Musik- & Idrætsefterskole og blive en del af et ...Read More

Læs mere