Menu
10535---Balle ---Spring ---004 10535---Balle ---Fodbold ---019 10535---Balle ---Gymnastik ---010 10535---Balle ---Musik ---028 10535---Balle ---Handbold ---063

EFTERSKOLERNES DAG

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen SØNDAG DEN 27. SEPTEMBER 2020

Detaljeret program:

Fra Kl. 13.00: Rundvisning af vores nuværende elever. På rundvisningen møder I bl.a. skolens 5 linjer, fodbold, håndbold, spring- styrke, rytmisk gymnastisk samt musik. Her er det muligt  at høre om livet på linjerne samt stille spørgsmål.

Fra Kl. 13.00: Generel information samt mulighed for at tilmelde sig Balle. De boglige lærer samt ledelsen står klar til en snak i spisesalen, hvor rundvisningen slutter. I vil kunne stille spørgsmål til vores boglige profil samt spørge ind efterskolelivet generelt på Balle. 

Til kl. 17.00: Efterskolernes dag slutter.

Balle er vært ved en kop kaffe/te/saft og lidt godt til ganen i spisesalen.

9. klasse på Balle? Hør hvorfor du skal vælge 9. klasse på Balle.

Eller se en linjepræsentation af vores linjer:

 

Balle Musik- & Idrætsefterskole ligger 15 km. vest for Vejle i skønne rammer. I kan finde adressen nederst på siden.

Balle Musik- & Idrætsefterskole er en skole med 184 elever. Skolen er placeret i naturskønne omgivelser 15 km. vest for Vejle.

Kendetegnet for Balle er, at vi binder det hele sammen i fællesskabet. Et fællesskab som gør et skoleår på Balle til et minde for livet. 
Vores boglige fag såvel som linjer dyrkes på et fagligt højt niveau.
Ift. linjefaget, er det ikke et krav, at du har dyrket linjefaget før, du kommer til os. Interessen, engagementet og viljen til at gøre en indsats er vigtigst. Vi tror nemlig på, at vores linjer er sjovest, når det er engagement og personlig udfordring, der driver værket.
Derfor har vi også nogle meget ngagerede lærere, der enten har en baggrund indenfor faget på et professionelt eller fagligt højt plan eller har den dybe interesse kombineret med evnen til at lære fra sig og motivere dig til at gøre dit bedste indenfor din interesse.
Linjefagene fylder ml. 6-8 lektioner hver uge.

Seneste nyhed

Vis alle ›
25 mar

Job på Balle

Drømmer du om at arbejde på Balle Musik- & Idrætsefterskole og blive en del af et ...Read More

Læs mere

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.