Menu
10535---Balle ---Musik ---028 10535---Balle ---Handbold ---063 10535---Balle ---Fodbold ---019 10535---Balle ---Gymnastik ---010 10535---Balle ---Spring ---004

Hvorfor 9. klasse på efterskole?

På Balle har vi et rigtig godt tilbud til DIG som vælger 9. klasse på en efterskole.

Torsdag den 14. maj er der ÅBENT HUS på Balle
LÆS MERE OG TILMELD DIG HER..

En af fordelene ved at tage en 9.klasse på Balle er, at du har mulighed for at dyrke din hobby samtidig med, at du gør din 9. klasse færdig. Den afvekslende hverdag mellem boglig, linjer samt efterskolelivet generelt giver dig en inspirerende hverdag på efterskolen. Ligeledes vil du opleve et fællesskab som medvirker til, at du motiveres  yderligere til at dygtiggøre dig.

I 9. klasse, hvor du skal tage folkeskolens afgangsprøve, er det vigtigt, at du får den undervisning, som passer til dig. Vi hjælper dig til, at du er godt rustet og forberedt til at tage en ungdomsuddannelse. Derfor går vi meget op i at vejlede dig i undervisningen og studievejledning, så du får det maksimale udbytte af vores faglige tilbud. Du bliver også modnet og udviklet ved et efterskoleår,  hvilket har stor betydning, når du skal i gang med en ungdomsuddannelse.

Ønsker I at læse mere om vores boglige profil, kan I klikke HER 

 

Nyt fra musiklinjen

Musiklinjen har en lang historie på Balle. Vi har lavet nogle videoer til jer, hvor tidligere musikelever fortæller om deres oplevelser.

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.

Seneste nyhed

Vis alle ›
25 mar

Job på Balle

Drømmer du om at arbejde på Balle Musik- & Idrætsefterskole og blive en del af et ...Read More

Læs mere