Menu
10535---Balle ---Musik ---028 10535---Balle ---Handbold ---063 10535---Balle ---Fodbold ---019 10535---Balle ---Gymnastik ---010 10535---Balle ---Spring ---004

Indmeldelse

Her kan du finde oplysninger om indmeldelsesproceduren på Balle.

Indmeldelsesblanketten kan du finde HER

Hvordan får jeg tilbudt en plads?

Du kan besøge skolen på efterskolernes dag, efterskolernes aften eller en af vores besøgsaftener. Tidspunkter kan du finde under punktet besøgsdage. På denne dag/aften har du mulighed for at opleve skolen, få lidt at vide om hverdagen på Balle og aflevere din tilmelding.

Du kan også starte med at sende en indmeldelse og efterfølgende besøge skolen. Indmeldelsesblanketten finder du her på siden. Du skal have besøgt skolen inden du starter.

Når vi har modtaget din indmeldelsesblanket sender vi dig et brev med besked om at du er optaget eller står på venteliste.

Hvis du er i tvivl om du skal gå i 9. klasse eller 10. klasse på Balle, kan du godt reservere en plads til begge år. Du bliver opkrævet for 2 gange pladsreservationsgebyr. Men hvis du starter på skolen i 9. klasse, bliver din ansøgning til 10. klasse annulleret.

Du vælger et linjefag ved indmeldelse og det er ikke muligt at vælge om. Det er derfor vigtigt, at du har tænkt det godt igennem og vælger den linje, du virkelig brænder for.

Derudover vil du sammen med dine forældre blive inviteret til en informationsaften i foråret inden skolestart. 

 

Nyt fra musiklinjen

Musiklinjen har en lang historie på Balle. Vi har lavet nogle videoer til jer, hvor tidligere musikelever fortæller om deres oplevelser.

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.

Seneste nyhed

Vis alle ›
25 mar

Job på Balle

Drømmer du om at arbejde på Balle Musik- & Idrætsefterskole og blive en del af et ...Read More

Læs mere